Easiest Way to Make Award-winning Taboule rouge

Taboule rouge.

Taboule rouge

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, taboule rouge. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Taboule rouge is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Taboule rouge is something which I have loved my whole life.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have taboule rouge using 14 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Taboule rouge:

  1. {Get of taboule (graine moyenne).
  2. {Make ready of tomates entières avec jus.
  3. {Prepare of tomates fraiches.
  4. {Take of concombre.
  5. {Make ready of oignon.
  6. {Make ready of citron.
  7. {Get of poignée de raisin jaune (facultatif).
  8. {Prepare of feuilles de menthe.
  9. {Prepare of huile d'olive.
  10. {Get of vinaigre balsamique.
  11. {Get of verre d'eau.
  12. {Prepare of sel.
  13. {Make ready of poivre.
  14. {Take of cumin moulu (facultatif).

Instructions to make Taboule rouge:

  1. Je mets le taboule dans un gros recipient type tupperware (pour pouvoir le fermer/stocker directement - il faudrait un grand recipient car le taboule gonfle) et je mets une bonne dose de l'huile d'olive et je mélange tout..
  2. Je rajoute le jus de boite de conserve et je coupe grossièrement les tomates de boîte avant de les rajouter..
  3. Je hache grossièrement et rajoute les tomates fraiches. puis je pèle le concombre, le coupe grossièrement avant de le rajouter..
  4. Je hache finement et rajoute l'oignon.
  5. Je cisaille finement les feuilles de menthe puis les rajoute. je rajoute une poignée de raisin jaune (pour ceux qui veulent bien sur)..
  6. Enfin j'assaisonne avec le jus du citron, vinaigre balsamique, encore de l'huile d'olive, sel, poivre, cumin moulu et je rajoute un verre d'eau. je mélange le tout et je le laisse reposer quelques heures..
  7. Après qqs heures, j'y goute et en function du résultat, je rajoute du sel, jus de citron, vinaigre balsamique, poivre, cumin etc..
  8. Je le laisse reposer encore quelques heures (ou bien la nuit) avant de déguster.

So that's going to wrap it up for this special food taboule rouge recipe. Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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