How to Make Perfect Taboulé de petit épeautre (vegan)

Taboulé de petit épeautre (vegan).

Taboulé de petit épeautre (vegan)

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, taboulé de petit épeautre (vegan). One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Taboulé de petit épeautre (vegan) is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Taboulé de petit épeautre (vegan) is something that I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook taboulé de petit épeautre (vegan) using 12 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Taboulé de petit épeautre (vegan):

  1. {Make ready of couscous de petit épeautre.
  2. {Make ready of concombre.
  3. {Take of courgette.
  4. {Get of tomate.
  5. {Take of oignons.
  6. {Prepare of Quelques feuilles de menthe et de basilic.
  7. {Get of Huile d'olive.
  8. {Take of Huile de sésame.
  9. {Prepare of poignées de pois chiches cuits.
  10. {Make ready of Jus de citron.
  11. {Prepare of ou 2 poignées de raisins secs.
  12. {Prepare of Sel.

Steps to make Taboulé de petit épeautre (vegan):

  1. Faire bouillir 400 ml d'eau salée et verser sur le couscous de petit épeautre. Couvrir et laisser gonfler quelques minutes..
  2. Pendant ce temps, couper tous les légumes en petits dés et ciseler finement le basilic et la menthe. Mélanger..
  3. Dans le saladier de couscous, ajouter du jus de citron, de l'huile d'olive et de sésame (facultatif, c'est pour donner plus de goût) et bien mélanger. Les quantités sont à adapter en fonction de la texture et du goût. On peut ajouter de l'eau si on ne veut pas mettre d'huile. Ajouter tous les légumes, les herbes aromatiques, les pois chiches, les raisins secs et le sel. Bien mélanger. Goûter et ajouter si besoin du jus de citron, du sel, etc. Mettre au frais pour consommer ce taboulé bien froid..

So that is going to wrap this up with this special food taboulé de petit épeautre (vegan) recipe. Thank you very much for reading. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments